سمعک زیمنس با بیش از یک قرن تجربه و نوآوری در زمینه فناوری شنوایی هنوز یکی از بهترین راه ها برای بهبود کیفیت زندگی افرادی است که مشکلات شنوایی دارند. اما حتی پیشرفته ترین دستگاه ها ممکن است به مرور زمان نیاز به تعمیر و نگهداری داشته باشند.
در این میان ، سمعک های زیمنس به دانش ویژه نیاز دارند -چگونه برای اطمینان از عملکرد بهینه آنها و کاربران می توانند از تجربه گوش دادن مطلوب لذت ببرند. در این مقاله به بررسی روشهای نگهداری که مشکلات و راه حل های مکرر برای سمعک های زیمنس را به منظور حفظ و بهبود کیفیت شنوایی مشخص می کند.
علل اصلی سمعک های زیمنس و فرصت های جلوگیری از این امر
انتخاب اشتباه باتری سمعک
باتری های نامناسب می توانند به طور قابل توجهی روی سمعک زیمنس تأثیر بگذارند. سمعک های داخل و نامرئی معمولاً با باتری های یکبار مصرف کار می کنند و به دلیل استفاده از 10 باتری کوچک ، مصرف باتری می تواند بالاتر از پشت گوشی باشد. باتری های بد و غیر اصلی می توانند کیفیت صدای سمعک را کاهش دهند.
برای رفع این مشکل ، به سادگی باتری های اصلی را خریداری و جایگزین کنید. عمر مفید سمعک های جدید پوشش داده شده توسط نانوها معمولاً بین 5 تا 7 سال است ، اما برخی از مدل ها نیز می توانند تا 15 سال در شرایط مختلف کار کنند.
عدم مراقبت مناسب از سمعک
رطوبت ، توده گوش ، عرق ، باران ، گرما و نور خورشید می تواند عمر خدمات سمعک را کاهش دهد. برای جلوگیری از این مشکلات ، سمعک ها باید به طور مرتب و روزانه تمیز شوند و فیلترهای سمعک باید هفتگی بررسی شوند و در صورت لزوم جایگزین شوند. اگر از سمعک استفاده نمی کنید ، آن را روشن کنید و آن را در جعبه قرار دهید.
اهم
میزان تعرق ، تولید توده گوش و چربی پوست در انسان متفاوت است و این عوامل می تواند منجر به سمعک زیمنس شود. اگر این عوامل زیاد باشد ، سمعک می تواند بیشتر و بیشتر آسیب برساند.
سمعک ها -عدم موفقیت
لوله شنوایی را می توان با گذشت زمان و آسیب پذیر پوشید. گرد و غبار یا مواد دیگری که روی لوله نگهداری می شوند می توانند از چرخ دنده مناسب جلوگیری کنند. این مشکل را می توان به راحتی با تبادل لوله توسط کارشناسان حل کرد.
خرابی میکروفون
اگر منتروه سمعک به درستی کار نکند ، نمی تواند صدا را تشخیص و انتقال دهد. در این حالت ، شنوایی شناس باید میکروفون را ترمیم کند یا میکروفون جدید را جایگزین کند.
تأثیر رطوبت
اگر سمعک ضد آب نباشد ، تجمع رطوبت می تواند کیفیت صدا را کاهش دهد یا دستگاه را به طور کامل خراب کند. در این موارد ، شنوایی شناس می تواند رطوبت را از سمعک تخلیه کند و در صورت لزوم مدار آسیب دیده را به سازنده ارسال کند.